Despre blog

Acest blog este o călătorie. O călătorie în care caut să descopăr miracolele ascunse în viaţa şi în universul meu, al nostru. Bine, mai întâi a fost un cadou pe care mi l-am oferit cândva, de ziua mea. Timpul a trecut, eu m-am luat cu altele, însă am ajuns iar să mă întâlnesc cu darul meu. Aşa că, iată, am descoperit că scrisul este deopotrivă eliberator, vindecător şi revelator. Scriu pentru mine şi scriu şi pentru tine, pentru că împărtăşim acelaşi univers şi de multe ori ajungem să învăţăm aceleaşi lecţii.
Scriu despre întâmplări pe care le trăiesc şi din care învăţ lecţii de viaţă, scriu despre instrumente de dezvoltare personală pe care le testez şi funcţionează, scriu despre copii şi părinţit, şi despre orice mă ajută în general să cresc şi să mă dezvolt. Împărtăşesc din toate acestea cu gândul că pot fi de folos şi pot ajuta şi la creşterea ta.
Te invit să mă însoţeşti în călătorie şi dacă ceea ce scriu te ajută în vreun fel, scrie-mi! Voi adăuga asta la lista de bucurii care fac zilele mai luminoase şi viaţa mai frumoasă. 
De ce Iubire&Lumină? Pentru că sunt singurele din care dacă dai, nu se împuţinează, ci sporesc.

Cu Iubire şi Lumină,

Ana-Maria Negrii